Σε αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων προχωρούν οι λογιστές

image

Απορρίπτουμε το προσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο έχει φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, τονίζεται σε ανακοίνωση
Να μην υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις, από την ημέρα, που θα ανοίξει το σύστημα, αποφάσισαν οι λογιστές, αντιδρώντας και απορρίπτοντας το προσχέδιο για το ασφαλιστικό του υπουργείου Εργασίας.
Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι σε κοινή σύσκεψη των φορέων των λογιστών – φοροτεχνικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου του 2016, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, προέδρου του ΟΕΕ, αποφασίστηκαν τα εξής:
– Απορρίπτουμε το προσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο έχει φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση ασφαλιστικό.
– Ζητούμε την απόσυρση όλων των διατάξεων και την έναρξη διαλόγου με το Υπουργείο από μηδενική βάση.
– Προχωράμε σε αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, από την ημέρα, που θα ανοίξει το σύστημα. Η αποχή θα είναι κυλιόμενη, δηλαδή η απόφαση για συνέχισή της θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
– Καλούμε τους λογιστές – φοροτεχνικούς να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή κινητοποίηση και στην αποχή από την υποβολή δηλώσεων”.

www.bankingnews.gr

Σχολιάστε

*